Jiwa Untuk Dijual

Create Your Badge

Seks Menyimpang – Luar Tabii

Disini dihuraikan beberapa kaedah amalan seks menyimpang di kalangan Manusia

Seks sebenarnya adalah suatu yang baik jika dilakukan dengan betul mengikut syariat dan hukum.
Iabertujuan untuk mengeratkan kasih sayang suami isteri, seterusnya untukmendapatkan zuriat untuk meneruskan kehidupan mansuia sejagat.

Namunterdapat segelintir manusia yang ‘aneh’ dan ‘pelek’ dimana merekatersangat ingin melakukan seks diluar batasan manusia normal. Dalamistilah perubatan dikatakan ‘seks Menyimpang’ atau seks diLuar tabii’

Kalau sekali-sekala ingin mencuba, itu dianggap sebagai normal, tetapi kalau sudah menjadi kebiasaan, ia sudah ‘abnormal’ lagi.

Kebiasaanorang-orang yang mengamalkan seks cara salah ini tergulong dari manusiayang sadist, sedih, pilu, kecewa, pemabuk, zalim, bengis, egois, tidalmempunyai moral yang tinggi, yang yang berpoya-poya, suka pada nightclub, disko dan sebagainya.

Namun masih ada segelintir manusiayang pasif tetapi suka mengamalkan seks menyimpang seperti pondan ataumaknyah dan sebagainya. Biasanya mereka dari golongan ini suka padahomeoseks, berasmara dan menghisap zakar dan sebagainya.

Untuk mengenali Seks Menyimpang disini,saya huraikan beberapa jenis yang diketahui:-

Onani, Mastbasi

Onaniatau mastubasi, juga dikenali sebagai melacap, sama ada menggunakantangan, geselan dengan bantal, kain, paha atau gesel-gesel dikelintik(clitoris) dikalangan remaja perempuan adalah dianggap normal darisudut kesihatan.
Ianya akan menjadi keburukan, bila onani ini sudahmenjadi melampau hingga terpaksa melakukannya setiap hari dan bolehmenjejaskan kesihatan baik fisikal dan mental.

Tidak ada satumanusia lelaki yang normal yang tidak melalukan onani dalam hidupnya.Kalau ada manusia lekai yang menyatakan mereka tidak pernah melakukanonani, mereka adalah pembohong besar.

Jika anda melakukan onani janganlah melampau kerana akibat dari onani melampau anda akan menghadapi antaranya , kemungkinan:

1. Daya ingat menjadi lemah
2. Sendi-sendi berbunyi
3. Tuboh badan menjadi sentiasa keletihan.
4. Anda akan menjadi selalu mengantuk
5. Tidur menjadi berlebihan
6. Banyak khayalan
7. Bimbang akan terjebak dengan perzinaan

Bila terjebak dengan penzinaan / rogol, anda berisiko akan menghadapi:

1. Terkena jangiktan gonorrhoea atau siflis
2. Terkena AIDS atau HIV, Herpes Genitalis
3. Jail atau dipenjara

Fikirlah baik-baik sebelum melakukan sesuatu yang merugikan.

Homeoseks

Seksdikalangan lelaki sama lelaki, kebiasaanya mereka melakukan seks dengancara memasukkan zakar ke dubur. Lelaki jenis ini jika berkahwin sekalipun, mereka tetap akan melakukan seks dengan isteri melalui dubur.
Seks beginilah puncanya penyakit AIDS atau HIV

Lesbian

Lesbiandikalangan remaja melayu tidak begitu serius. Ia berlaku dikalangananak-anak remaja perempuan yang tinggal diasrama atau di kilang-kilang.
Biasanyakumpulan perempuan ini tidak sukakan lelaki, maka mereka beralehmelakukan cumbuan-cumbuan dikalangan sesama mereka. Satu orangbertindak sebagai lelaki dan satu orang bertindak sebagai perempuan.
Ada yang teruk hingga sanggup membeli zakar plastik dan menusukkan kefaraj temannya.
Cara ini boleh merusakkan dara anda !

Scoptophilia

Inisejenis manusia yang suka dan seronok melihat orang lain bersetuboh.Jangan terkejut mendapati manusia ini suka melihat isterinya atauanaknya sendiri disetubohi oleh orang lain.
Mudah-mudahan tidak ada golongan ini dalam masyarakat Melayu.

Voyeirisme

Orangyang suka mengintip perempuan mandi telanjang melalui mana-mana lubangyang terdapat dirumah mereka. Ada yang sanggup tidur satu malam diatasbumbung hanya sekadar melihat suami-isteri bersetuboh. Sambilmengintai, mereka juga turut melakukan onani.
Hal ini biasa berlaku dikalangan anak-anak kampong.
Mungkin – normal ! Wallahuallam.

Podophilia

Lelakiyang sukakan seks dengan kanak-kanak dan sanggup merogol anak ataucucunya sendiri. Mereka ini tidak berminat kepada orang dewasa

Bestially

Orangyang suka melakukan seks dengan haiwan atau binatang peliharaan sepertiayam, itek, lembu, kambing, anjing dan kadang-kadang dengan ular.
Anak-anak dikampong selalu mencari ayam atau kambing untuk melakukan seks jenis ini.

Fetishisme

Lelaki yang suka menyimpan dan mengumnpul barang-barang perempaun seperti coli, seluar dalam, rambut, tuala dan sebagainya.

Nyamphomania

Perempuan yang kuat nafsu seks, tidak puas satu lelaki. Mereka akan melakukan seks dengan banyak lelaki.
(Ada dua kes dibawah rawatan saya dimana kes ini telah dapat dirawatdengan sempurna melalui ubat-ubat homeopati yang diimport dari Germany )

Satyriasis

Lelaki yang kuat nafsu dan suka melakukan seks dengan banyak perempuan.

Necrophilia

Orang yang melkukan seks dengan mayat

Incest

Melakukan seks dengan keluarga terdekat seperti ibu, adik, kakak, bapa.

Zoophilia

Orang yang suka melihat haiwan melakukan seks

Molested

Percubaanmelakukan seks secara paksa sama ada raba-raba punggong atau buah dadaatau mengambil kesempatan sewaktu melakukan pemeriksaan kesihatan.

Trollisme

Lelaki yang suka melihat perempuannya disetubuhi oleh orang lain

Wifeswapping

Orang yang suka menggangu isteri dan suka lakukan seks pada isteri orang. Juga mereka suka bertukar-tukar isteri untuk seks.

Exhibitionisme
Orang yang suka melihat perempuan berjalan khusunya bahagian punggong sehingga menimbulkan keghairahan.